Free Website Templatesphpbb3 styles

Moeder Marc Dutroux waarschuwt

Marc Dutroux Monster of zielenpoot?

Moeder Marc Dutroux waarschuwt

Berichtdoor Mea op di 19 feb 2013 01:52

In Belgie is vandaag de uitspraak geweest in de rechtzaak die erover ging dat Marc Dutroux met enkelband zijn straf wil afmaken.
De moeder van Marc Dutroux waarschuwt ervoor dat dit niet goed is en dat hij niet betrouwbaar is.

Er is in het blad Soir Magazine een heel lang artikel geschreven waarin zij veel verteld over haar ervaringen met hem, compleet met allerei foto's van het gezin ed.
Ik zou graag dit artikel vertaald zien om hier op het forum te plaatsen maar ben de Franse taal niet machtig; Wie wil dit voor ons doen?


BRUSSEL - 'Ik weet dat hij op een dag vrijkomt, maar ik wens hem hoegenaamd niet vrij te zien. Het is een recidivist in hart en ziel. Dat heeft hij al heel zijn leven bewezen', zo verklaart de moeder van Marc Dutroux in een interview in Soir Magazine.
In het magazine, dat uitzonderlijk maandag verschijnt, de dag dat de strafuitvoeringsrechtbank in Brussel zich uitspreekt over een eventuele vrijlating van Marc Dutroux, evoceert de 78-jarige vrouw de jeugdjaren van haar zoon, die als jonge kerel nooit tevreden was. De verantwoordelijkheid van zijn daden schoof hij steeds naar anderen door.

Volgens moeder Jeannine is Marc een gevaar voor de samenleving. 'Ik ben er zeker van dat hij zal herbeginnen. Hij heeft geen enkele realiteitszin. (...) Oh, hij zal niet meer met kinderen herbeginnen, hij is daartoe misschien niet meer in staat (...) Hij zal opnieuw een groep van mensen vormen die voor hem zullen werken. Hij zal nieuwe delicten plegen. Ik voel niet de minste behoefte dat hij vrijkomt. Hij heeft me voordien al zoveel onrecht aangedaan. Wist je dat hij me vertelde dat hij mij en zijn vader zou doden om sneller te erven', verklaart de vrouw in het magazine.

Met familiefoto's als getuige wil de moeder aantonen dat Marc Dutroux geen martelaarskind was, dat geslagen en vernederd werd zoals dokter Matagne voorhoudt. Hij wil een boek schrijven over de bekendste gedetineerde. 'Dat zijn allemaal leugens'. Ze ondertekent de brief van een revolterende moeder met de woorden 'de moeder die er genoeg van heeft'.


Ik wens deze dapper moeder heel veel sterkte!

ehhh, o ja, bijna vergeten.... Het feest gaat niet door, hij blijft gewoon vast zitten. Wel is nu bekent dat hij speculeert op de beurs en zo, samen met een zoon van hem, veel geld verdient.

Bron; Nieuwsblad be
Zet een scherm met een neutrale site open, als je deze site weg klikt schakel je over op het andere scherm
Tijdelijk geheugen wissen; menu-extra-internet opties-tabblad algemeen- klik knop bestanden verwijderen.

team mailen;psychopathie123@live.nl
Mea
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 3559
Geregistreerd: di 29 jan 2008 00:31

Keer terug naar Marc Dutroux

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron