Free Website Templatesphpbb3 styles

Welkom Walter,

Heb je een relatie met iemand die psychopathie heeft.; Man, vrouw, vriend, vriendin maar ook bv een collega dan kun je hier je verhaal vertellen. Met elkaar zullen we steeds beter leren begrijpen hoe met deze stoornis om te gaan.

Moderator: faith

Welkom Walter,

Berichtdoor Mea op di 17 jan 2012 13:19

Welkom op ons forum.
Gelukkig maken steeds meer mensen gebruik van de ruimte die het forum biedt om de eigen ervaringen te delen met anderen die ook hun eigen verhaal hebben. Ook vinden meer en meer mensen de weg naar de informatie die we hebben verzameld. Dat is best al veel maar mocht er nog iets zijn dat je mist dan horen we dat graag.

Groetjes Mea.
Zet een scherm met een neutrale site open, als je deze site weg klikt schakel je over op het andere scherm
Tijdelijk geheugen wissen; menu-extra-internet opties-tabblad algemeen- klik knop bestanden verwijderen.

team mailen;psychopathie123@live.nl
Mea
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 3559
Geregistreerd: di 29 jan 2008 00:31

Re: Welkom Walter,

Berichtdoor walter op wo 18 jan 2012 02:33

Beste Mea,

Ik heb uw scriptie over vrouwelijke psychopaten gelezen en ik moet zeggen: een voortreffelijk werkstuk.
Ik kan het slechts van A tot Z bevestigen omdat ik het van A tot Z heb meegemaakt, ik ben een slachtoffer van een vrouwelijke psychopaat. Eigenlijk ben ik zoek naar mogelijkheden om in bredere kring aandacht voor dit onderwerp te krijgen, want het is wel erg onbekend. En zoals je weet maakt onbekend onbemind. Instanties geven niet thuis en de psychische zorg lijkt er ook niet goed mee om te kunnen gaan. Eigenlijk zou ik graag in contact met u willen komen, daar u duidelijk erg goed bent ingelezen aangaande deze problematiek en daardoor mogelijk handreikingen kunt geven om verder te komen. Een doel daarbij is deze constant recidiverende vrouw tot stoppen te dwingen, zodat de maatschappelijke, emotionele en economische schade die zij veroorzaakt tot een einde komt. Een ander doel is om mijn opvolgers te beschermen tegen deze beschadigingen.

mvg, Walter
Avatar gebruiker
walter
 
Berichten: 4
Geregistreerd: di 17 jan 2012 02:55

Re: Welkom Walter,

Berichtdoor Mea op do 19 jan 2012 20:33

Hallo Walter,

Als eerste wil ik even excuus maken omdat ik nu pas reageer.

Dan wil ik ook meteen duidelijk maken dat de tekst die je hebt gelezen niet van mijn hand is. Er is geen bron bekent bij ons vandaar dat deze niet genoemd wordt. Bij teksten die elders gevonden zijn zetten we als het kan de bronvermelding erbij.

Ik begrijp je streven naar meer bekendheid voor het fenomeen psychopathie natuurlijk. Het is een lastig onderwerp. Er is idd veel te doen maar het eerste dat zal moeten gebeuren is erkenning dat psychopathie degelijk bestaat. Zelfs erkenning is er niet en zonder dat kun je niets toch. Er is sprake van dat de stoornis psychopathie weer terug komt in de volgende editie van het handboek der psychiatrie, de DSM.
Psychopathie zal daarin niet als zelfstandig benoemd worden maar waarschijnlijk worden gekoppeld aan ASPS ( anti sociale persoonlijkheids stoornis) Dit zeer tegen de zin van mensen die goed op de hoogte zijn van de verschillen tussen deze twee stoornissen.
Wel wordt er steeds meer onderzoek gedaan nu het mogelijk is de hersenen in beeld te brengen. Daar is veel van onze hoop dan ook op gevestigd.
Het is nodig dat er veel ondezoek gedaan wordt maar zoals je je wellicht kunt indenken is er zoveel te onderzoeken dat het wellicht nog wel langere tijd zal duren voordat juist die dingen onderzocht gaan worden die belangrijk zijn voor de omstanders.
Geduld is een schone zaak zeggen ze wel eens en vaak wordt dat geduld dan ook danig op de proef gesteld.

Ik ben wel blij dat je je strijdbaarheid in het procs dat je tot nu toe bent doorgegaan niet bent kwijtgeraakt. Ik raad je echter aan die energie vooral te richten op jezelf en het opbouwen van een goede toekomst. Geen idee hoelang je uit de relatie met deze vrouwelijke psychopathe bent maar vaak zie je dat er steed terugkerende irritaties zijn. P's weten over het algemeen niet van ophouden zolang hun aandacht niet naar andere dingen wordt getrokken. Zelfs als dat wel gebeurd kan het na verloop van tijd alsnog zo zijn dat hun aandacht teugkeert bij degene die al langere tijd (probeerd) los is.

Hoewel ik begrijp dat je behoefte hebt aan en 1 op 1 gesprek met iemand kun jij je wellicht voorstellen dat dit voor iedereen geldt. Ik heb simpelweg de tijd niet om iedereeen persoonlijk te woord te staan. Vaak zijn er veel overeenkomsten in de ervaringen van mensen OF in de ideeen die er zijn om los te komen en om te gaan met de idiote situaties die je tegenkomt in kontakt met een psychopaat.
Omdat iedereen op het eigen eilandje zit en daar in eenzaamheid het wiel probeerd uit te vinden ben ik dit forum gestart. Veel mensen hebben veel ideeen. Kan de een je niet helpen dan kan wellicht iemand anders dat wel.
Natuurlijk mag je altijd je vragen stellen, je ideeen spuien en je ervaringen delen. Het lezen en ook reageren op anderen zodat er een volgbare discussie ontstaat waarin men van alles uitwisseld en deelt kan een enorme stimulans zijn om zelf weer hernieuwde energie op te doen om door te kunnen gaan.

Ik nodig je dan ook van harte uit dit te gaan doen en het forum te gebruiken waar het voor bedoelt is.

Groetjes Mea.
Zet een scherm met een neutrale site open, als je deze site weg klikt schakel je over op het andere scherm
Tijdelijk geheugen wissen; menu-extra-internet opties-tabblad algemeen- klik knop bestanden verwijderen.

team mailen;psychopathie123@live.nl
Mea
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 3559
Geregistreerd: di 29 jan 2008 00:31

Re: Welkom Walter,

Berichtdoor walter op vr 20 jan 2012 04:10

Beste Mea,

Ik kan je de bron inmiddels vernoemen: Lien Decorte. Gaarne bronvermelding, want in feite maak je jezelf schuldig aan overtreding aan auteursrechten, onbedoeld natuurlijk.
Graag breng ik je de contradictie onder de aandacht. De vrouw valt me niet lastig, ze maakt zich juist leeg, ze bestaat niet meer. Hiervoor zou je Sun Tzu's Art of war moeten lezen, dan kun je dit begrijpen. De meest krachtige manier van oorlogvoering, en dus het breken van mensen. Dit is een groot verschil tussen de mannelijke en vrouwelijke psychopaat. Ze misbruikt het vrouw zijn: zij is het slachtoffer, zij wordt telkens verkracht en onze mannenmaatschappij gelooft het. Dat is wat ik aan de kaak wil stellen. Wat dat betreft is de scriptie een schot in de roos. Toevallig heb ik vanavond de originele scriptie gevonden, een passage: Enkele bedenkingen werden gemaakt, o.a. dat onze maatschappij wel eens de gentleman zou kunnen zijn die bezig is met het financieren van de professionalisering van deze "lady"killers, dat voor deze vrouwen uw belastinggeld mogelijks over de balk gegooid wordt, en zij zelf onschendbaar worden. Toevallig heb ik deze week een brief aan de korpsbeheerder van mijn regio geschreven met een passage: De status voor deze persoon van "onschendbaarheid" komt in de gedachten op. Toeval, nee, een zeer gezonde intuitie en inzicht. Vooralsnog blijf ik bij mijn standpunt, ondanks het feit dat er al gedreigd is met gedwongen opname en dat ik het allemaal verkeerd zie. De onbekendheid van dit onderwerp is een struikelblok in combinatie met de heersende "yange" gedachte in deze mannenmaatschappij. Graag wil ik tot slot een uitspraak van Albert Einstein gebruiken, waarmee Lien Decorte haar sriptie introduceert: The world is a dangerous place to live in, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.

Groet, Walter
Avatar gebruiker
walter
 
Berichten: 4
Geregistreerd: di 17 jan 2012 02:55

Re: Welkom Walter,

Berichtdoor Wubba op vr 20 jan 2012 13:30

Hallo Walter,

Begrijp ik nu goed dat je vrouw een p is en dat je dit bevestigd wilt zien? Zoals je gelezen hebt en om je heen merkt zul je die erkenning niet snel krijgen en dit is niet geheel onterecht denk ik.
Hoe P's of slachtoffers over elkaar praten heeft veel gemeen en komt op de buitenstaander al snel als zwartmakerij over. Waarom zou iemand jou wel geloven en je partner niet? Ik denk steeds meer; ''Stel dat deze maatschappij bekend is met psychopathie, zouden de P's dan niet vooraan in de rij staan om hun slachtoffers als een p te bestempelen?'

De les hierin is dat enkel mensen die het zelf hebben meegemaakt je zullen volmondig zullen erkennen hierin en dat het aan jou is om je leven weer op orde te krijgen. Want de wereld is dan misschien eng doordat een P zoveel ruimte krijgt, uiteindelijk heb je zelf een p ook zoveel ruimte gegeven... al is het alleen maar door geestelijk alleen maar met de p bezig te zijn en uiteindelijk geen energie meer over te houden voor je eigen ontwikkeling (daar zou een p genietend naar staan kijken).

Je hebt weinig verteld tot dusver. Zit je nog in de relatie of zijn jullie ah scheiden?
Avatar gebruiker
Wubba
 
Berichten: 379
Geregistreerd: za 29 mei 2010 11:56

Re: Welkom Walter,

Berichtdoor walter op za 21 jan 2012 03:14

Beste Wubba,

Het hoe, wat, waarom en waar doet m.i. niet ter zake.
Ik wil wel kwijt dat ik 33 jaar in de zorg zit en weet waarover ik praat. Ik zie mezelf dan ook als slachtoffer als hulpverlener, een hot topic waar zogenaamd veel aandacht aan wordt besteed. Wat mij is overkomen heb ik nooit eerder meegemaakt en dat zegt meer over de kwaliteit van de dader dan over mij. Ik heb 33 jaar lang dagelijks vele mensen gezien, zowel mannen als vrouwen. En ik heb wel eerder situaties meegemaakt waarbij de voelhoorns uit gingen. Helaas was op deze situatie niet te anticiperen. Op zich zou ik wat ze mij heeft aangedaan wel een plaatsje kunnen geven, maar het gaat om veel diepere dingen. Niemand heeft het recht om je existentialisme binnen te treden. Dan ga je over morele grenzen, een gebied waarvoor in onze huidige maatschappij helaas weinig ruimte is. Inderdaad wordt dan snel aangevoerd het ene woord tegen het andere. Justitie is niet van plan daarin te investeren, omdat dat, schijnbaar, kostenverhogend is. Ik zeg bewust schijnbaar omdat de te maken kosten voor de slachtoffers in de zorg niet op de balans van justitie worden meegenomen. In mijn geval gaat het om een heel haar leven al parasiterende vrouw tegenover een netjes, veel, belasting betalende man. Een instabiele vrouw tegenover een goed functionerende man. Een boven de wet levende vrouw tegenover een snelheidsovertreding betalende man. En ga zo maar door. Haar leugens worden niet gecontroleerd, mijn waarheid voor niet belangrijk meegenomen. Ik weet niet of je de betekenis van synthese kent, dat is het bij elkaar brengen van dingen, factoren, feiten en bewijzen. Hiermee los je problemen op, dat is mijn jarenlange ervaring. Doordat dit me overkomen is ga je nadenken. Je gaat je afvragen waarom dagelijks op het journaal gezondheidszorg, justitie, onderwijs, politiek en economie onder de loep worden genomen. Je gaat de touwtjes aan elkaar binden en gaat zien waarom het allemaal zo fout loopt. Een goed advies daarin is om het boek "Het keerpunt" van Fritjov Capra eens te lezen. Dat biedt veel duidelijkheid. De scriptie over vrouwelijke psychopaten sluit hier eigenlijk naadloos op aan.
Kortom het analytisch denken en het werken vanuit specialismes ondermijnt de synthese, de ecologie, het feit dat niets los van elkaar is te zien. Dit zal uiteindelijk ook de moraal ondermijnen. Wat kun je daaraan doen? Vrij eenvoudig, op de eerste plaats denk vrij. Maak je los van heersende, opgelegde ideeen. Volg je gevoel en je intuitie en beslis zelf wat goed is en wat slecht en volg je pad. Ghandi is niet voor niets zo beroemd geworden. Echter om iets te kunen bereiken: verenigt u!! Onlangs zijn de misstanden in de kerk nog met succes aangevochten, evenals de aanpak van kinderporno op internet. Waarom? Omdat grote groepen het hebben aangevochten. Accepteer niet die onzin van je moet het een plaatsje geven of je moet het los laten. Kul! De vrijgeleide voor de psychopaat om het leven van nog vele mensen te verzieken en inderdaad, hij/zij lacht zich kapot.
Volgende keer meer.

Groet, walter
Avatar gebruiker
walter
 
Berichten: 4
Geregistreerd: di 17 jan 2012 02:55

Re: Welkom Walter,

Berichtdoor Mea op za 21 jan 2012 12:04

Hallo Walter,

Weet je, ik ga niet eens in op hetgeen je schrijft en of het wel dan niet waar is of wat dan ook. We begeven ons dan nl in een oeverloze discussie over wellus/nietus zaken waar dit forum niet voor bedoelt is.
Zoals je ziet staan je berichten in de sectie voor degenen die een relatie hebben ( gehad ) met iemand die psychopathie heeft. Mensen hier willen hun eigen ervaringen delen en steun vinden bij elkaar. Dat is goed en dat is mooi. Je berichten staan hier dus niet voor niets tussen.
Nu begrijp ik uit jou relaas dat je hier niet bent om steun te zoeken maar om de knuppel in het hoenderhok te gooien. Weet je Walter, als dat nodig zou zijn ben ik degene die dat zal aanzwengelen en niet iemand die nog maar net lid is en met teksten komt die minimaal grievend zijn voor mensen die hier wel met de juiste bedoelingen komen.
De eerste vereisde voor een forum als dit is dat er respect is voor elkaar, de ruimte die men elkaar geeft en veiligheid staat heel hoog in het vaandel van dit forum. Wat betreft die veiligheid betreft dat ook de toon en woorden die men tegen elkaar bezigd.
Nu zou je je kunnen verbergen achter het feit dat je niemand speciaal aanspreekt maar het algemeen houdt. Toch wil ik je met klem zeggen dat we hier een andere koers varen dan dat jij blijkbaar verwacht of zou willen.
Mijn vraag is dan ook of je zo vriendelijk zou willen zijn je aan te passen aan de omgeving waarin je verkeerd, ook als dat op het internet of meer specifiek dit forum is.
Beschouw dit maar als een huis waar je op bezoek bent en waar andere regels gelden als dat er bij jou thuis gelden.....op die manier wordt het wellicht ook logisch.

Groetjes Mea.
Zet een scherm met een neutrale site open, als je deze site weg klikt schakel je over op het andere scherm
Tijdelijk geheugen wissen; menu-extra-internet opties-tabblad algemeen- klik knop bestanden verwijderen.

team mailen;psychopathie123@live.nl
Mea
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 3559
Geregistreerd: di 29 jan 2008 00:31

Re: Welkom Walter,

Berichtdoor Wubba op za 21 jan 2012 17:51

Zoals je je nu uit blijf je leven in de wereld die je p voor je gecreëerd heeft, weinig Gandhi. Sterker nog, ik weet uit ervaring dat hoe harder je je gelijk wilt halen vanuit woede, hoe meer mensen je gaan zien als Don Quichot, erg vernederend...

Het is belangrijk dat er meer bekendheid komt omdat je als 'slachtoffer' in het begin juist veel erkenning en bevestiging nodig hebt.
Maar op een gegeven moment is het ook belangrijk dat je juist wel het hoe en waarom gaat bekijken en bijvoorbeeld nagaat of er momenten zijn dat je in je relatie je intuïtie hebt genegeerd en waarom dan wel... Daar kon ik nou boos op worden, op mezelf omdat mijn intuïtie het wel deed maar ik niet luisterde...daar kan de overheid toch weinig aan doen he!

Wens je sterkte met wat er nog op je pad ligt....
Avatar gebruiker
Wubba
 
Berichten: 379
Geregistreerd: za 29 mei 2010 11:56

Re: Welkom Walter,

Berichtdoor fee.huizen op zo 22 jan 2012 23:20

Hallo Walter,

Ik wil me aansluiten bij hetgeen Mea en Wubba al hebben neergeschreven. Het forum is een prettig klankbord waar je juist je persoonlijke ervaringen die je zijn overkomen door/met P. en dingen die je op je pad krijgt op een fijne respectvolle en veilige manier mag delen. De eerste maanden nadat ik bij P. weg was, was ik vooral bezig met strijden voor de waarheid, strijd tegen P. Naar mijn mening heeft het niets opgeleverd. P. vooral lol en de instanties/rechter/politie doen geen moeite om waarheidsbevinding te onderzoeken. Wat ik telkens hoor is dat er geen tijd en middelen voor zijn en bovendien blijft het het woord van jou tegen de ander. Je denkt een wiel uit te vinden, maar dan was het al uitgevonden.

Ik heb zelf aan levende lijve ondervonden dat ik de laatste maanden mezelf en P. overwin door de oplossing alleen bij mezelf te zoeken. Ik heb de grenzen laten overschrijden, ik heb het laten gebeuren. Bovendien kun je de situatie niet veranderen. Het enige dat je kunt veranderen is jezelf.
Je kunt de knuppel in het hoenderhok gooien, naar P. wijzen en naar de instanties wijzen, jezelf erbuiten houden door met afstand buiten jezelf om te spreken. In je relaas verschuil je je achter een muur opgetrokken met terminologie en kreten en tegelijk beschouw je jezelf als slachtoffer. Naar mijn mening getuigt het van lef en zelfinzicht als je jezelf erin durft te betrekken, open durft te kijken naar het geheel. Realiseer je je dat alle kritiek naar een ander des te meer iets over jezelf zegt.
Een waardevolle tip, mag je uiteraard mee doen wat je wilt, je zult ervaren als je de moeite neemt om de verhalen van mensen op het forum te lezen en als je durft te schrijven van uit je hart dat Mea en medeforumgenoten waardevol zijn. Hier is het begrip voor elkaar uit herkenning, absoluut geen pleisters plakken maar elkaar een spiegel voorhouden zodat je leert van de situatie, jezelf sterkt, anders in het leven staat en voor de toekomst allicht leert zelf touwtjes in handen te houden. Ik merkte dat ik steeds vaker iets kreeg van AHA... door reacties van anderen en soms door mijn reacties naar een ander toe, heb je veel meer aan dan het don Quichot gedrag.

Fee
Avatar gebruiker
fee.huizen
 
Berichten: 894
Geregistreerd: di 29 maart 2011 18:35

Re: Welkom Walter,

Berichtdoor walter op ma 23 jan 2012 03:30

Beste Fee,

Bedankt voor je reactie. Een goed stuk. Een deel van wat je schrijft heb ik al doorgemaakt. Ja, ook ik heb fouten gemaakt in deze en heb daarvoor al volledige verantwoording afgelegd bij die personen die dat verdienden, gelukkig naar ieders te accepteren tevredenheid. En ja, ik doe aan zelfreflectie, die ik vooral in de Oosterse filosofie vind, vandaar. En ja, ik heb de Don Quichot al vele maanden geleden in mijzelf herkend ik heb zelfs een keer een brief ondertekend met D.Q. En nee, ik weet niet in welke mate anderen last van P's hebben gehad. Echter in mijn verhaal zijn paralellen te trekken met het verhaal van Diane Brown in de scriptie over vrouwelijke P's. Hier is echt een kind vermoord om de P haar hogere doel te laten bereiken, zij het binnen de letter van de nederlandse wet. En dat is voor mij nu eenmaal moreel een brug te ver. Geloof me, het is echt een P met een zeer hoge PCL-R score. De leugens, manipulaties, ontbreken van schuld- en verantwoordelijkheidgevoel en het niet aanwezig zijn van empathie vallen daarbij zowat in het niet. Het op onmenselijke wijze beeindigen van de relatie is de laatste weken niet meer zo het probleem, maar de herkenbaarheid van de scriptie, vooral wat betreft het slechte inzicht en de foutieve beoordeling op basis van onwetendheid van instantie's. En in dat deel van de verwerking heb ik mezelf inderdaad nog niet overgegeven en zal ik nog wel een paadje te gaan hebben. Ik heb mezelf overigens de laatste dagen ook afgevraagd of het misschien mijn man zijn is, die voor zulk een andere reactie zorgt. Ik hoor of zie maar weinig (of geen) mannen die in dit forum schrijven. Iets wat in literatuur ook vermeld wordt, mannen schijnen bij deze problematiek niet zo makkelijk 'uit de kast' te komen, vanwege..... vul maar in.

Groet, Walter
Avatar gebruiker
walter
 
Berichten: 4
Geregistreerd: di 17 jan 2012 02:55

Re: Welkom Walter,

Berichtdoor Mea op ma 23 jan 2012 10:28

Hallo Walter,

Om maar met het laatste deel van je bericht te beginnen; In beginsel zullen we hier zonder aanziens des persoons reageren op mensen. Mensen, dus niet mannen of vrouwen!
Als iemand als eerste bericht een nogal aanmatigende toon heeft dan kan deze mens een dergelijke reactie verwachten. We zijn hier behoorlijk door de wol geverft en hebben de voelhorens uitstaan.
Nee, dat betekent niet dat ieder nieuw lid gezien wordt als mogelijk gevaar of id. wel dat we voorzichtig zijn en het samen iets delen in het vizier houden. Als jij dus stelt de boel hier wel even te willen veranderen ( meteen actie willen ondernemen terwijl we je niet eens kennen.) en daarbij ook nog eens niet in wilt gaan op je eigen ervaringen dan kun je zelf de optelsom wel maken neem ik aan.

Er is, nogmaaals een lange weg te gaan en overhaasten is zinloos. Beter is het weloverwogen te werk te gaan en als de tijd daar is om als groep of id naar buiten te treden dan zullen we dat zeker doen. We laten ons niet sturen en manipuleren, we kiezen zelfs hoe en wat en wanneer dat zal zijn.

Veel van hetgeen je zegt is idd terug te brengen naar persoonlijke rancune en dat is geen goede uitgangspositie om iets als dit aan te gaan. Daar eerst mee dealen en dan bekomen van alle bijkomende gevolgen ( emoties en frustraties ed) en dan in alle rust eens zien wat je kunt doen, ALS er al iets is dat je kunt doen.

Ieder individuele psychopaat aan pakken is naar mijn idee zo ie zo ondoenlijk.
Net als bij de verhalen over mannelijke psychopaten zul je ongetwijfeld veel overeenkomsten zien tussen vrouwelijke psychopaten. Eigenlijk is hun gedrags-repertoire redelijk beperkt. Ook nu moet ik echter zeggen dat er onderzoek gedaan wordt maar dit voor de omstanders cq slachtoffer natuurlijk altijd TE langzaam zal gaan.

Geduld is een schone zaak. Ieder van ons heeft voldoende 'huiswerk' om mee bezig te zijn tot het moment van naar buiten treden gekomen is. Ik raad je dan ook aan vooral bezig te zijn met je eigen 'verwondingen' en te zorgen dat je los komt van hetgeen er achter je ligt maar wel op een dusdanige manier dat het niet wordt weggestopt of dat het ego de overhand neemt die verkleed met wraakzucht of rancune beweerd het allemaal wel achter zich te hebben gelaten maar er echt bevrijding in de grootste zin van het woord zal zijn.

Groetjes Mea.
Zet een scherm met een neutrale site open, als je deze site weg klikt schakel je over op het andere scherm
Tijdelijk geheugen wissen; menu-extra-internet opties-tabblad algemeen- klik knop bestanden verwijderen.

team mailen;psychopathie123@live.nl
Mea
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 3559
Geregistreerd: di 29 jan 2008 00:31

Re: Welkom Walter,

Berichtdoor tijger op ma 23 jan 2012 17:36

walter,
wil er niet veel over kwijt maar je komt me iets te "belezen" en "koel" over..
vraag me af waar je emoties zijn ? niet dat ik een klaagzang wil horen, maar je schrijft zonder gevoel, verwijst naar scripties en boeken maar ik voel geen persoonlijke touch...vreemd...
Avatar gebruiker
tijger
 
Berichten: 44
Geregistreerd: do 21 jul 2011 21:50

Re: Welkom Walter,

Berichtdoor Roos op ma 23 jan 2012 20:29

Hallo Walter,

Ik heb je berichten gelezen en ik moet toegeven dat je veel weet maar ook ik kan geen gevoel hierin terugvinden. Ik sluit me aan bij Tijger.

Misschien zou je toch iets meer willen vertellen zodat we ook wat beter op jouw verhaal kunnen reageren.

Gr
Roos
Avatar gebruiker
Roos
 
Berichten: 289
Geregistreerd: wo 16 maart 2011 18:02

Re: Welkom Walter,

Berichtdoor fee.huizen op do 26 jan 2012 21:44

Hallo Walter,

Sluit me aan bij Roos, Tijger en Mea. Dit heeft overigens niet met man zijn te maken.
Ik zou zeggen doe een gooi en probeer vanuit gevoel te schrijven.
grtz Fee
Avatar gebruiker
fee.huizen
 
Berichten: 894
Geregistreerd: di 29 maart 2011 18:35


Keer terug naar relaties met psychopathie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 4 gasten

cron